15.05.2017 19:23

Real Madrid heeft lastige pot tegen Málaga

De aanvallers van Málaga die het Real Madrid lastig gaan maken in de laatste wedstrijd van de competitie
De aanvallers van Málaga die het Real Madrid lastig gaan maken in de laatste wedstrijd van de competitie

Real Madrid is twee wedstrijden en vier punten verwijderd van het 33e kampioenschap in de Spaanse voetbalcompetitie. Waar Málaga CF-trainer Míchel eerder heeft aangegeven dat hij liever Real Madrid dan FC Barcelona kampioen ziet worden, zal Málaga niks weggeven in de laatste wedstrijd van de competitie tegen de Madrilenen volgens de oefenmeester.

Een paar weken terug kwam Málaga slecht voor de dag toen de voorzitter en trainer aangaven dat zij de voetbalclub uit Barcelona liever niet het kampioenschap zien winnen. FC Barcelona diende destijds nog een klacht in bij de officiële internationale commissie maar het resultaat daarvan is nog niet duidelijk.

Inmiddels heeft Málaga-trainer Míchel aangegeven om zijn team 100% te laten geven in de laatste wedstrijd van het seizoen. "We zullen nergens schuldig van zijn", doelt de trainer op het feit dat FC Barcelona hen verdenkt van matchfixing. "Onze plicht is om het tenue van Málaga te verdedigen. We moeten voor de drie punten gaan aangezien we al zoveel punten misgelopen hebben."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner