15.05.2017 21:19

Koke tevreden met seizoen Atletico Madrid

Koke (l) en Yannick Carrasco (r) in de wedstrijd van Atletico Madrid tegen Athletic Bilbao
Koke (l) en Yannick Carrasco (r) in de wedstrijd van Atletico Madrid tegen Athletic Bilbao

Middenvelder Koke is blij met de behaalde prestaties van Atletico Madrid in het afgelopen seizoen. Een derde plek in de Primera División en een plaats bij de laatste vier in de Champions League is genoeg voor een succesvol jaar volgens de Spanjaard.

Vooral de derde plek, die recht geeft op een plek in de groepfase van de Champions League, is erg belangrijk voor de ploeg van Diego Simeone. Koke, die kort geleden aangaf voor altijd bij Atletico te willen blijven spelen, geeft aan dat Champions League in het volgende seizoen belangrijk is voor het aantrekken van spelers. "We weten hoe belangrijk het is om je als team te plaatsen voor de Champions League en dat hebben we behaald. Het was niet makkelijk maar we hebben een geweldig seizoen gehad. De eerste helft van het seizoen was niet goed, maar de tweede helft was spectaculair", gaf de middenvelder aan na de wedstrijd op zondag.

"De Champions League is ook belangrijk om goede spelers aan te kunnen trekken. Daarin zijn we uitgeschakeld door Real Madrid en in de beker zijn we uitgeschakeld door FC Barcelona. Ons team wordt dus steeds beter", voegde de middenvelder toe aan het gesprek. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner