17.05.2017 18:16

Duidelijkheid van succestrainer: "Ik blijf hier"

Mauricio Pochettino staat ook volgend seizoen voor de spelersgroep van Tottenham Hotspur. De Argentijnse trainer staat in de belangstelling van diverse Europese clubs, maar hij blijft de Spurs trouw.

Naar verluidt zat FC Barcelona achter de handtekening van Pochettino aan, maar dat gerucht haalde de trainer eerder al onderuit, door te stellen dat hij als fan van Espanyol niet aan de slag kon gaan bij rivaal FC Barcelona. Andere geruchten kwamen vanuit Italië, waar Inter het trainerskerkhof wil sluiten en voor vastigheid wilde gaan. Volgens de geruchten kon de ploeg het contract van Pochettino afkopen voor een kleine vijf miljoen euro.

Hier is echter niets van waar, zo bevestigt de Argentijn in gesprek met Sky Sports. "Er staat geen clausule in mijn contract, ik blijf hier voor het volgende seizoen", is Pochettino meer dan helder. 'Er zijn erg veel geruchten, maar ik ben verbonden aan Tottenham Hotspur en ik heb geen redenen om de club te verlaten. Als de voorbereiding op 3 juli start, zie je me hier."

Pochettino staat sinds de zomer van 2014 aan het roer bij de Spurs en verbeterde zich nog elk seizoen. In het seizoen 2014/2015 werd hij vijfde met Tottenham Hotspur, het jaargang daarop ging de formatie uit Londen rechtstreeks de Champions League in via de derde plek. In het huidige seizoen is de club voor het einde van de competitie al zeker van de tweede plek.

Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner