18.05.2017 11:21

Daley Sinkgraven terug op het trainingsveld

Daley Sinkgraven is donderdag met Ajax aan de training begonnen. De linksback stond de afgelopen maand aan de kant met een knieblessure.

Sinkgraven is mogelijk op tijd fit voor de finale van zijn ploeg van woensdag tegen Manchester United om de Europa League. Trainer Peter Bosz kan dan niet beschikken over de geschorste Nick Viergever, die de laatste duels vaak als linksback speelde. De oefenmeester kan ook Jairo Riedewald links in de defensie laten voetballen.

Ook Lasse Schöne staat weer op het trainingsgveld. De Deen liep vorige week een voetblessure op tijdens de halve finale tegen Olympique Lyon. Daardoor miste hij zondag de laatste competitiewedstrijd van zijn ploeg tegen Willem II.

Deuren open voor pers
Ajax traint donderdag voor het oog van van tientallen vertegenwoordigers van de media. De Amsterdamse finalist van de Europa League heeft de deuren voor de pers geopend. Na de oefensessie zijn trainer Bosz en zijn spelers beschikbaar voor journalisten uit binnen- en buitenland.

Ajax bereidt zich na donderdag in alle rust voor op de eindstrijd van de Europa League. Trainer Bosz verschijnt alleen dinsdag nog met twee spelers op een persconferentie rond de laatste training voor de finale in de Friends Arena.

ANP

Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner