18.05.2017 15:50

Doelpunten zijn bij Willem II het duurst

Het Eredivisie-seizoen is weer ten einde. Besparingsplatform Kortingscode.nl maakte de score op wat supporters dit seizoen kwijt waren per thuisdoelpunt en per punt in vergelijking met de kosten voor een seizoenskaart.

Naast dat ze dit seizoen kampioen zijn geworden zijn Feyenoord supporters ook per doelpunt het minste geld kwijt, ze betaalden namelijk €4,43 per thuisdoelpunt. Ajax volgt net als het totale puntenaantal Feyenoord op de hielen met €4,64 per thuisdoelpunt. Per gescoord punt betaal je bij Ajax echter het minst, namelijk €5,06 per punt.

Verliezers dit seizoen zijn fans van Willem II en Roda JC, waar je respectievelijk €11,35 en €10,95 per doelpunt betaalde dit seizoen. Het is niet verrassend dat je bij Go Ahead per punt het meeste kwijt bent, omdat ze slechts 13 punten in eigen huis hebben behaald betaal je daar gemiddeld €15,31 per punt. AZ volgt als één na duurste club, daar betaal je €10,42 per punt.

Wil je niet teveel betalen voor een seizoenskaart, maar wel doelpunten voor je geld. Dan kun je het beste een Heracles seizoenkaart aanschaffen, die is voor €179 namelijk één van de goedkoopste en daardoor betaalde je dit seizoen bij Heracles met 32 doelpunten slechts €5,59 per doelpunt.

  • Per club werd uitgezocht hoeveel ieder punt en doelpunt, voor de seizoenkaarthouder kostte.
  • Supporters van Feyenoord en Ajax komen het best uit de bus, die betalen in verhouding het minst, met respectievelijk €4,43 en €4,64 per doelpunt.
  • Willem II supporters hebben niet veel om voor te juichen, die betalen namelijk het meeste per doelpunt met €11,35.

De overzichten zijn ook te bekijken via deze link.

Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner