18.05.2017 19:21

Lilipaly niet in de basisopstelling tegen MVV

De belangrijke speler Stefano Lilipaly van SC Cambuur is niet fit genoeg om te beginnen in het play-offsduel met MVV. Jurjan Mannes vervangt hem op het middenveld. Dit is de enige wijziging in de basis ten opzichte van de vorige ontmoeting. Bij MVV zijn twee wissels in de basis gepleegd vergeleken met de vorige wedstrijd. Nick Kuipers en Luís Pedro spelen niet, Kelechi Nwakali en Shermaine Martina doen dit wel.

Een enkelblessure houdt Lilipaly donderdagavond vanaf het begin aan de kant in een eerste halve finale van de play-offs. Hij zit wel op de bank. De middenvelder is dit seizoen al goed voor 12 goals en 8 assists. Hiermee staat hij derde op de Cambuur-topscorerslijst. Martijn Barto staat tweede met 13 doelpunten, maar hij speelt ook niet. Sander van de Streek scoorde 22 keer en verschijnt om 19.45 uur wel aan de aftrap.

MVV moet het stellen zonder aanvoerder Kuipers, want hij is geschorst. In de vorige ontmoeting tegen RKC Waalwijk deelde hij een bodycheck uit en dat kostte hem een rode kaart. Martina is zijn vervanger.

De wedstrijd is vanaf 19.45 LIVE te volgen!

 

Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner