18.05.2017 20:38

NEC start met zelfde elf tegen FC Emmen

Arnaut Groeneveld scoort een ongelooflijk belangrijke treffer namens NEC en daar is iedereen dolgelukkig mee. (14-05-2017)
Arnaut Groeneveld scoort een ongelooflijk belangrijke treffer namens NEC en daar is iedereen dolgelukkig mee. (14-05-2017)

NEC Nijmegen begint donderdagavond met dezelfde elf spelers die afgelopen weekeinde wonnen van sc Heerenveen. Op bezoek bij FC Emmen beginnen de Nijmegenaren aan de play-offs.

De thuisploeg won in de eerste ronde van de nacompetitie van RKC Waalwijk en speelde nog nooit in de Eredivisie. In het verleden was NEC al eens te sterk in de play-offs en FC Emmen zal vol voor een stunt gaan. Dat moet onder meer gaan gebeuren met oud-NEC'er Youri Loen in de basis. Ook Cas Peters is van de partij.

NEC pakte drie punten tegen AZ en sc Heerenveen, maar moet toch aantreden in de play-offs. Met nieuwe trainer Ron de Groot hopen de Nijmegenaren ook volgend jaar in de Eredivisie te spelen. De coach wisselt helemaal niets. Veel ogen zullen in de JENS Vesting gericht zijn op jongelingen Arnaut Groeneveld en Jay-Roy Grot.

Volg het duel tussen FC Emmen en NEC Nijmegen vanaf 20:45 uur hier LIVE!

 

Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner