22.05.2017 15:16

Younes ziet terugkeer naar Bundesliga zitten

Amin Younes hoopt in de toekomst weer actief te zijn in de Bundesliga. De Duitse vleugelaanvaller speelt sinds de zomer van 2015 voor Ajax, maar denkt stiekem al aan een terugkeer naar de Duitse competitie.

Het goede spel van Younes bij Ajax is men ook in Duitsland opgevallen. Bondscoach Joachim Löw besloot onlangs om Younes op te nemen in zijn selectie voor de Confederations Cup in Rusland. Het feit dat hij werd opgeroepen kwam niet als een verrassing voor de Duitser. "Ik wist dat de Duitse voetbalbond me volgde."

Younes heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2018, terwijl Ajax ook nog een optie heeft om het contract met 1 jaar te verlengen. De Duitser heeft het naar zijn zin in Amsterdam, maar hoopt desondanks op een terugkeer naar de Bundesliga. "Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet terug wil keren naar de Bundesliga", vervolgt Younes tegenover Eurosport. Voorlopig focust Younes zich echter op Ajax. "Het is een privilege om hier te mogen spelen. Ik heb me ontwikkeld in zowel mijn voetbalkwaliteiten als mijn karakter."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner