23.05.2017 10:45

Ook geen Locadia bij het Nederlands elftal

In navolging van Marco van Ginkel en Daryl Janmaat heeft ook Jürgen Locadia zich afgemeld voor het trainingskamp en de wedstrijden van Oranje tegen Marokko, Ivoorkust en Luxemburg.

De PSV'er is onvoldoende fit en heeft zich daarom afgemeld, aldus de KNVB. Dinsdag melden zich 12 spelers in Noordwijk voor een tweedaagse trainingsstage, maar Locadia zal daar dus geen deel van uitmaken. Steven Berghuis (Feyenoord), Memphis Depay (Olympique Lyon), Bas Dost (Sporting CP), Bruno Martins Indi (Stoke City), Sergio Padt (FC Groningen), Quincy Promes (Spartak Moskou), Davy Pröpper (PSV), Bart Ramselaar (PSV), Marten de Roon (Middlesbrough), Jens Toornstra (Feyenoord), Tonny Vilhena (Feyenoord) en Jeroen Zoet (PSV) zullen zich dinsdag wel melden in Noordwijk.

Aanstaande zaterdag vertrekt het Nederlands elftal voor een trainingskamp naar het Portugese Lagos. Woensdag 31 mei komt Oranje voor het eerst in actie. In Agadir neemt het Nederlands elftal het dan op tegen Marokko. Op 4 juni oefent Oranje vervolgens in De Kuip tegen Ivoorkust, terwijl op 9 juni de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg op het programma staat.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner