23.05.2017 16:29

Diego López definitief in dienst van Espanyol

Diego López staat ook de komende seizoenen onder contract bij Espanyol. De Spaanse club huurde de goalie dit seizoen van AC Milan, dinsdagmiddag werd bekend dat Diego López definitief overgenomen is van de Italianen. De goalie tekent bij de club uit La Liga een contract tot medio 2020.

De 35-jarige Diego López miste dit seizoen slechts 3 competitiewedstrijden in dienst van Espanyol, bij AC Milan was hij vanwege de prestaties van de jonge Gianluigi Donnarumma overbodig geworden. Het is niet bekend hoeveel Espanyol betaalt om de Spaanse doelman definitief over te nemen, wel maakt de club bekend dat er 50 miljoen euro op tafel gelegd moet worden om Diego López weg te plukken.

De handtekeningen onder het contract worden overigens pas later gezet, zo meldt Espanyol op de clubwebsite. Diego López gaat onder het mes voor knieklachten die hem sinds december al hinderden. In zijn revalidatieperiode wordt pen op papier gezet. Espanyol werd dit seizoen achtste in de Spaanse competitie, waarmee de ploeg net buiten de tickets voor Europees voetbal valt.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner