31.05.2017 16:03

'Spits Ünal vervolgt carrière in Spanje'

We zien Enes Ünal aankomend seizoen hoogstwaarschijnlijk niet terug op de Nederlandse velden. De Turkse spits die dit seizoen door FC Twente werd gehuurd van Manchester City vervolgt zijn carrière naar verluidt in Spanje.

Volgens Sky Sports staat Ünal namelijk op het punt om een contract bij het Spaanse Villarreal CF te tekenen. De Spanjaarden zouden volgens het Britse medium ongeveer 15 miljoen euro betalen voor de Turkse spits. Een toekomst in Engeland is overigens nog niet helemaal uitgesloten, want The Citizens zouden een terugkoopclausule hebben laten opnemen in de deal met Villarreal.

Ünal tekende in de zomer van 2015 een contract bij Manchester City, maar speelde nimmer voor The Citizens. In 2015 kreeg Ünal in eerste instantie de kans om zich te bewijzen bij het Belgische KRC Genk, maar in de Jupiler Pro League kreeg de Turk amper speeltijd. Tijdens de tweede seizoenshelft vertrok hij naar NAC Breda, waar hij in de Eerste Divisie liet zien een neusje voor het doel te hebben. Het afgelopen seizoen speelde hij in de Eredivisie namens FC Twente en kwam de aanvaller tot 18 doelpunten in 32 competitiewedstrijden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner