07.06.2017 23:32

Spanje ontsnapt tegen Colombia aan nederlaag

Spanje is woensdagavond in Murcia ontsnapt aan een nederlaag. De oefeninterland tegen Colombia eindigde in 2-2. Voor Spanje opende David Silva de score. Edwin Cardona en Radamel Falcao leken hun ploeg aan de overwinning te helpen. Met een fraaie kopbal bracht invaller Alvaro Morata in de 87e minuut de Spaanse gelijkmaker op zijn naam.

Voor Falcao was het zijn 26e treffer voor Colombia. Daarmee is hij nu topscorer aller tijden namens zijn land.

Bij Colombia werd Ajacied Davinson Sánchez in de rust gewisseld. PSV-verdediger Santiago Arias speelde de gehele wedstrijd bij de bezoekers.

Spanje speelt zondag een WK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Macedonië. De ploeg van bondscoach Julen Lopetegui leidt in poule G met dertien punten uit vijf duels.