16.06.2017 08:30

Van Veldhoven technisch directeur bij Roda JC

Harm van Veldhoven (54) keert terug bij Roda JC. De tot Belg genaturaliseerde Nederlander gaat aan de slag als technisch directeur. Hij heeft met de Limburgse club overeenstemming bereikt over een contract voor onbepaalde tijd. Hij begint deze vrijdag al met zijn werkzaamheden in Kerkrade.

Van Veldhoven was tussen 2008 en 2012 als hoofdtrainer aan Roda JC verbonden. Nadien was hij hoofdtrainer bij KV Mechelen, Delhi Dynamos FC en Westerlo. In februari 2016 trad hij als 'TD' in dienst bij FC Eindhoven. Afgelopen week nam Van Veldhoven afscheid bij de Brabantse club om bij Roda JC aan het werk te kunnen gaan.

"Met diens verleden bij de club, zijn persoonlijkheid en visie op voetbal is Harm de juiste man op de juiste plek", liet algemeen directeur Wim Collard weten. Van Veldhoven voelde zich naar eigen zeggen vereerd met het aanbod van Roda JC.

"Bij deze club heb ik mooie jaren gekend en ik hoop die nu, in een andere rol, ook weer mee te mogen maken. Er wacht een enorme uitdaging, maar ik heb veel zin om voor Roda JC aan de slag te gaan", aldus Van Veldhoven.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner