21.06.2017 19:15

Bondscoach Mexico gooit basiself volledig om

Ondanks het gelijkspel in extremis tegen Portugal (2-2) heeft bondscoach Juan Carlos Osorio besloten de opstelling volledig om te gooien. Op acht plaatsen staat er tegen Nieuw-Zeeland een andere speler in vergelijking met de openingswedstrijd.

Het lijkt erop dat de Mexicaanse bondscoach enkele spelers rust geeft tegen het relatief gemakkelijke Nieuw-Zeeland. Met de wedstrijd tegen Rusland over drie dagen op het programma hebben onder meer doelpuntenmaker Héctor Moreno, Carlos Vela en Guillermo Ochoa een plaats op de reservebank.

Bij Nieuw-Zeeland zijn er twee wijzigingen na het verloren openingsduel met Rusland (2-0). Kip Colvey en Kosta Barbarouses zijn door bondcoach Anthony Hudson niet in de basiself opgenomen. Dane Ingham en Clayton Lewis zijn de vervangers.

Nieuw-Zeeland is een relatief onbekend land voor de gemiddelde voetbalkijker. In de basiself van de Kiwi’s staat Ryan Thomas, speler van PEC Zwolle. De derde keeper van de Oceaniërs heet Tamati Williams. Het afgelopen seizoen verdedigde hij het doel van RKC Waalwijk.

De wedstrijd tussen Mexico en Nieuw-Zeeland is vanaf 20.00 uur hier LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner