22.06.2017 19:15

Younes op de bank; Chili met de sterspelers

Amin Younes begint opnieuw op de bank bij Duitsland. De Ajacied begon de eerste wedstrijd tegen Australië vanaf de kant en ook tegen Chili geeft bondscoach Joachim Löw de voorkeur aan een groot middenveld.

De meest ingrijpende wijziging van Duitsland is in het doel. Bernd Leno, die 2 keer de mist inging tegen Australië, is vervangen door Marc-André Ter Stegen. Löw geeft de doelman van FC Barcelona de voorkeur, maar Leno kreeg gemiddeld veel minder doelpunten tegen.

Ook in het hart van de defensie zijn 2 nieuwelingen: Matthias Ginter (Borussia Dortmund) en Niklas Süle (vertrekt naar Bayern München) vervangen Antonio Rüdiger (AS Roma) en Julian Brandt (Bayer Leverkusen). Joshua Kimmich (Bayern München) schuift door naar het middenveld en gaat de degens kruisen met de Chileen Arturo Vidal.

Vidal (Bayern München) en Alexis Sánchez (Arsenal) zijn de absolute sterspelers van Chili. Beide vedettes staan in de as van het veld. Tegen Kameroen (2-0 zege) moest Sánchez nog genoegen nemen met een invalbeurt, omdat hij niet volledig fit was. Edson Puch is met de rentree van Sánchez naar de bank verplaatst.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner