10.07.2017 00:15

Curaçao zonder wijzigingen tegen Jamaica

Remko Bicentini blijft vertrouwen in zijn basisopstelling. De bondscoach van Curaçao heeft in vergelijking tot de finale van de Caribbean Cup (2-1 winst op Jamaica) geen wijzigingen aangebracht in zijn basisopstelling.  

Curaçao debuteert in de nacht van zondag op maandag in de Gold Cup en begint met de gebruikelijke namen aan het toernooi in de Verenigde Staten. Vitesse-doelman Eloy Room staat onder de lat. Cuco Martina, Darryl Lachman, Quentin Jakoba en Gillian Justiana vormen de achterhoede. Dustley Mulder en Leandro Bacuna zijn verantwoordelijk voor de verdedigende taken op het middenveld, terwijl Elson Hooi op tien speelt. Gevaro Nepomuceno en Jarchinio Antonia zijn de vleugelaanvallers, terwijl Rangelo Janga in de spits staat.

Theodore Whitmore, de bondscoach van Jamaica, heeft een minder goed gevoel overgehouden aan de finale van de Caribbean Cup. Dwayne Miller, Shaun Francis, Sergio Campbell, Ewan Ricardo Grandison, Michael Binns en Cory Burke hadden in Martinique nog een basisplaats, maar starten nu op de bank. Andre Blake, Alvas Powell, Kemar Lawrence, Jermaine Taylor, Je-Vaughn Watson en Romario Williams krijgen deze keer het vertrouwen van Whitmore.

De wedstrijd is LIVE te volgen. 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner