14.07.2017 08:45

Jarchinio Antonia (r.) snelt langs tegenstander Bryan Tamacas (l.). (13-07-2017)

Curaçao speelde vrijdagnacht haar tweede groepsduel op de Gold Cup. De ploeg van Remko Bicentini kwam echter opnieuw niet tot scoren, waardoor El Salvador wist te winnen. Ondanks een bal op de lat een gemiste penalty werd Curaçao met 2-0 verslagen.

De doelpunten kwamen op naam van Gerson Mayén en Rodolfo Zelaya. Zij scoorden in een tijdbestek van drie minuten in de eerste helft. Eerder dit toernooi verloor Curaçao eveneens met 2-0. Toen was Jamaica te sterk. Door de twee nederlagen staat de ploeg met onder meer Leandro Bacuna en Eloy Room laatste in de Groep.