05.09.2017 10:00

Ingezoomd op: transfervrije topspelers

Marco Friedl (Mitte) darf sich Hoffnungen auf einen Einsatz bei den Bayern machen
Marco Friedl (Mitte) darf sich Hoffnungen auf einen Einsatz bei den Bayern machen

De transferperiode is sinds een paar dagen gesloten. Dat betekent niet dat clubs helemaal geen deals meer kunnen sluiten, want transfervrije spelers mogen ook buiten de transferperiode worden aangetrokken. In dit overzicht 5 topspelers die nog zonder contract zijn. 

Giuseppe Rossi (30 jaar)
De Italiaanse aanvaller speelde voorheen bij Manchester United, Villarreal CF, Newcastle United, ACF Fiorentina en Celta de Vigo. De nog maar 30-jarige aanvaller kan voor elke subtopper in Europa van waarde zijn, al kampt Rossi momenteel met een blessure.

Bacary Sagna (35 jaar)
Pep Guardiola hoefde Sagna niet meer bij Manchester City. Dat betekent niet dat de rechtsback afgeschreven is voor alle clubs. Met zijn ervaring kan de oud-speler van onder meer Arsenal bij genoeg Europese clubs aan de gang. Wellicht is de Turkse competitie iets voor de Fransman.

Joe Ledley (30 jaar)
De 30-jarige speler was vorig jaar tijdens het Europese Kampioenschap nog een vaste waarde op het middenveld van Wales. Met die ploeg behaalde hij de halve finale van het EK en deed hij mee tijdens alle 6 de wedstrijden op het toernooi. Afgelopen seizoen kwam hij nog tot 18 optredens in de Premier League namens Crystal Palace.

Ismaïl Aissati (29 jaar)
De middenvelder was ooit een ongelooflijk groot talent toen hij als 16-jarige speler doorbrak in het shirt van PSV. Via onder meer FC Twente, Ajax en Vitesse raakte zijn carrière in het slop. Aissati kwam de laatste jaren uit voor het Turkse Antalyaspor en het Russische Terek Grozny, maar zijn oude niveau haalde hij nooit meer. Wellicht dat een club uit de Eredivisie het met hem aandurft? 

Kolo Touré (36 jaar)
Met een verleden bij Arsenal FC, Manchester City en Liverpool FC lijkt Touré voor meerdere clubs nog een interessante speler. Hoewel hij echt op leeftijd begint te raken, kan de Ivoriaan nog interessant zijn als ervaren mandekker bij een Europese ploeg. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner