11.01.2018 13:45

Ajax met 5 spelers in beste team eerste seizoenshelft

De Eredivisie heeft het beste elftal van de eerste seizoenshelft bekendgemaakt. De competitie ruimde in dat elftal vijf plaatsen in voor spelers van Ajax. Verdedigers Joël Veltman en Frenkie de Jong, middenvelders Lasse Schöne en Hakim Ziyech en aanvaller David Neres.

Op het doel posteert de Eredivisie PEC Zwolle-keeper Diederik Boer. De sluitpost is met zijn ploeg bezig aan een verrassend goed seizoen en bezet momenteel de vierde plaats. Naast De Jong en Veltman wordt de verdediging gecompleteerd door Santiago Arias van PSV en NAC-verdediger Angeliño. De Spanjaard wordt dit seizoen gehuurd van Manchester City en laat vooralsnog een verpletterende indruk achter in de Nederlandse competitie.

De middenlinie bestaat uit drie spelers: Schöne, Ziyech en FC Twente-speler Oussama Assaidi. Voorin zijn de aanvallers Feyenoord-spits Nicolai Jørgensen, PSV-topscorer Hirving Lozano en MVP Neres. Woensdag maakte de Eredivisie ook al bekend dat de Ajacied de beste speler van de eerste seizoenshelft was geworden.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner