08.04.2018 20:00

VIDEO: Sneijder, Promes en Sulejmani scoren prachtig

De oud-Eredivisionisten laten zich van hun beste kant zien in het buitenland. Wesley Sneijder, Quincy Promes en Miralem Sulejmani hebben voor hun ploeg op prachtige wijze een doelpunt gemaakt.

Wesley Sneijder
De recordinternational van het Nederlands elftal doet het geweldig in Qatar. Bij Al Gharafi speelde Sneijder tien wedstrijden, waarin hij negen doelpunten maakte. Hij liet zijn specialisme in de met 3-0 gewonnen wedstrijden tegen Qatar SC nogmaals zien en schoot op geweldige wijze een vrije trap tegen de touwen.

Quincy Promes
Binnen het half uur had Promes al een hattrick op zijn naam staan. De aanvaller van Spartak Moskou maakte het verschil in de wedstrijd tegen Anzhi Makhachkala met zijn doelpuntenproductie: 1-4. Vooral zijn tweede treffer was van grote schoonheid.

Miralem Sulejmani
Sulejmani is weer helemaal opgeleefd bij BSC Young Boys, dat op titelkoers is. Met een doelpunt, zijn elfde van het seizoen, hielp Sulejmani zijn ploeg de koppositie te verstevigen in de Zwitserse Super League. Tegen FC St. Gallen maakte Suljemani de belangrijke 2-2, waarna BSC Young Boys uitliep naar een 2-4 zege.

Grote ex-Eredivisiespeler van het weekend werd Memphis Depay. Hij stal de show met vier assists en een doelpunt, waardoor Olympique Lyon met 0-5 won van FC Metz. Klik hier of op de afbeelding om het doelpunt van Memphis te zien.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner