1:1
0 : 1 Torinfos in de Ticker Lisa Makas 27. / Schot met rechts
1 : 1 Torinfos in de Ticker Amandine Henry 51. / Kopbal  (Élise Bussaglia)

90'
Ook in de tweede helft bleef Frankrijk aanval na aanval te produceren. Uit de hoekschop wist Amandine Henry haar land wel op gelijke hoogte te zetten maar het mocht niet baten. De Oostenrijkse verdediging stond te goed voor Frankrijk om een doorweg te kunnen vinden.
90'
90'
In de blessuretijd is voor Frankrijk de laatste kans om nog te winnen. Terwijl Oostenrijk de bal weg blijft schieten proberen de Fransen nog een maal een goede aanval op te zetten.
90'
Blessuretijd (minuten): 5
89'
Grote kopkans!
De voorzet van Camille Abily op Marie-Laure Delie gaat rakelings over het doel. De vroege voorzet was precies goed getimed maar vanwege de vervelende hoek voor Marie-Laure Delie wist laatstgenoemde deze niet op het doel te koppen.
85'
Jasmin Eder gaat haar eerste minuten maken op dit EK. Nicole Billa is uit het veld gegaan.
83'
Blessurebehandeling voor aanvoerster Viktoria Schnaderbeck. Na het duel met Marie-Laure Delie gaat Schnaderbeck liggen en wacht zij op behandeling.
78'
Nogmaals een wissel aan de Franse kant. Élise Bussaglia zal op de bank plaatsnemen en Camille Abily is haar vervangster.
78'
Wissel in bij Frankrijk -> Camille Abily
78'
Wissel uit bij Frankrijk -> Élise Bussaglia
77'
Nadine Prohaska schiet de bal snoeihard op doel. De volley van Prohaska kan echter niet voorbij de keepster komen en de stand blijft gelijk.
75'
Topscoorster van de Oostenrijkers, Nina Burger, verlaat ook het veld. Voor haar in het veld komt ViktoriViktoria Pinther
75'
Wissel in bij Oostenrijk -> Viktoria Pinther
75'
Wissel uit bij Oostenrijk -> Nina Burger
71'
Ook Frankrijk besluit te wisselen. Gaëtane Thiney verlaat het veld voor Kadidiatou Diani.
71'
Wissel in bij Frankrijk -> Kadidiatou Diani
71'
Wissel uit bij Frankrijk -> Gaëtane Thiney
69'
Doelpuntenmaakster Lisa Makas heeft het veld verlaten. Net zoals in de wedstrijd tegen Zwitserland is Nadine Prohaska haar vervangster.
69'
Wissel in bij Oostenrijk -> Nadine Prohaska
69'
Wissel uit bij Oostenrijk -> Lisa Makas
67'
Schitterende aanval!
Amandine Henry zet een prachtige actie in! Henry krijgt de bal terug uit een een-tweetje en haalt, vanuit een lastige hoek, met links uit. De aanval is prachtig en de bal lijkt de kruising in te vliegen totdat doelvrouw Manuela Zinsberger met haar vingertoppen haar doel leeg kan houden.
64'
Bondscoach van de Fransen, Olivier Echouafni, komt met een wissel in de hoop ook een winnend doelpunt te maken. Jessica Houara d'Hommeaux gaat het veld af en Sakina Karchaoui gaat haar achtste interland spelen voor Frankrijk.
64'
Wissel in bij Frankrijk -> Sakina Karchaoui
64'
Wissel uit bij Frankrijk -> Jessica Houara d'Hommeaux
62'
Nogmaals komt Ève Perisset met een goede voorzet. De bal vliegt van grote afstand richting het strafschopgebied waar twee Franse speelsters de bal opwachten. De Oostenrijkse centrale verdedigers zijn er vlug bij en kunnen het gevaar stoppen.
59'
Frankrijk heeft tegen de zijlijn aan een vrije trap gekregen. Ève Perisset neemt hem maar krijgt de bal niet bij een medespeelster.
55'
Frankrijk wordt gedurende de tweede helft gevaarlijker en lijkt hard op weg naar het volgende doelpunt.
51'
Doelpunt voor Frankrijk, 1:1 door Amandine Henry
Daar is het langverwachte doelpunt van Franse kant. De middenvelder van Frankrijk steekt bij de hoekschop boven de verdediging uit en kan de bal keihard binnen koppen.
47'
Frankrijk weet na twee minuten in de eerste helft een schot te lossen. Élise Bussaglia probeert het van twintig meter afstand maar kan de bal niet onder de lat krijgen.
46'
45'
Compleet tegen het spelbeeld in staat Oostenrijk op een 0-1 voorsprong. Terwijl Frankrijk minutenlang bezig is een doorgang bij de Oostenrijkse verdediging te vinden, slaat Oostenrijk toe aan de Franse zijde. Lisa Makas ontvangt de bal waarna ze besluit uit te halen. De bal vliegt de touwen in en Oostenrijk ging daarna weer door met verdedigen.
45'
45'
Blessuretijd (minuten): 1
44'
Gele kaart voor Jessica Houara d'Hommeaux (Frankrijk)
De overtreding van Jessica Houara d'Hommeaux zorgt ervoor dat de scheidsrechter een gele kaart trekt.
42'
Op het moment dat Frankrijk enigszins ruimte heeft om te ontsnappen lukt het Jessica Houara d'Hommeaux niet gebruik te maken van de omschakeling. Lisa Makas kaapt de bal en zet dan handig het lichaam ertussen waardoor d'Hommeaux een overtreding moet maken.
38'
Terwijl de rust dichterbij komt, blijft Frankrijk de korte combinatie gebruiken om het doel van de Oostenrijkse ploeg te vinden. Oostenrijk vindt het best en probeert af en toe gebruik te maken van een counter.
32'
Aangezien Frankrijk er voetballend niet doorheen komt, probeert Frans sterspeelster Amandine Henry het dan vanaf 25 meter. De keepster ziet de bal echter van ver aankomen en kan deze makkelijk pakken.
30'
Frankrijk is weer terug waar het mee bezig was voordat Oostenrijk scoorde. De Oostenrijkse ploeg staat weer in formatie rond haar eigen strafschopgebied en probeert het Franse offensief te stoppen.
27'
Doelpunt voor Oostenrijk, 0:1 door Lisa Makas
Tegen het spelbeeld in komt Oostenrijk op voorsprong! Met een beetje geluk blijft de bal onder de Oostenrijkse Lisa Makas liggen, waarna ze besluit uit te halen. Makas schiet vanaf vijftien meter en plaatst de bal in de linkerhoek van het doel.
23'
Grote kans voor Oostenrijk!
Terwijl Frankrijk de eerste twintig minuten telkens aan de bal is, is het Oostenrijk dat de grootste kans in de schoot geworpen krijgt. De Franse doelvrouw passt de Oostenrijkse aanvalster in de voeten die daarna topscoorster Nina Burger probeert te zoeken. Burger kan wel een voet tegen de bal krijgen maar ziet haar poging gestopt worden door de keepster.
20'
Gele kaart voor Laura Feiersinger (Oostenrijk)
De sliding van Feiersinger wordt door de scheidsrechter bestraft met een gele kaart.
19'
Voorgaande edities van deze wedstrijd waren doelpuntrijk. In de vijf wedstrijden die de ploegen tegen elkaar gespeeld hebben, werd er in totaal twintig keer gescoord.
16'
In de aftastende openingsfase is het Frankrijk dat de bal rondspeelt op de helft van Oostenrijk. Oostenrijk komt tot dusver niet in de problemen maar kan aanvallend ook geen vuist maken.
12'
Frankrijk speelt de bal rond op de helft van de tegenstander in de hoop een gaatje te vinden in de verdediging van Oostenrijk.
9'
Oostenrijk staat met alle speelsters op eigen helft. Het is voorlopig vooral noodzaak om de ruimtes klein te houden en geen gaten te laten voor de Fransen.
3'
De eerste doelpoging komt van Franse voet. Marie-Laure Delie krijgt de bal vanuit de vrije trap achter haar waardoor ze besluit met de hak uit te halen. Erg mooi maar weinig effectief aangezien de keepster de bal makkelijk klem heeft.
1'
Frankrijk heeft meerdere aanpassingen in vergelijking met de gewonnen wedstrijd van IJsland. Onder anderen Ève Perisset, Grace Geyoro, Marie-Laure Delie, Griedge Mbock Bathy en Gaëtane Thiney krijgen een basisplaats.

De Oostenrijkse ploeg heeft maar een aanpassing. Sarah Zadrazil begint op de bank en Viktoria Schnaderbeck begint de wedstrijd vanaf de eerste minuut.
Statistieken
Frankrijk en Oostenrijk staan vanavond voor de zesde keer in de geschiedenis tegenover elkaar. Eenmaal eerder gebeurde dit vriendschappelijk. En vier keer troffen de ploegen elkaar in een kwalificatieronde voor een WK.
De vriendschappelijke wedstrijd, die in 1999 gespeeld werd, werd met 4-1 gewonnen door Frankrijk. Ook de kwalificatiewedstrijden werden allemaal gewonnen door Frankrijk.
Topscoorster bij de Franse ploeg is Marinette Pichon. Pichon kwam tot 81 doelpunten voor de nationale ploeg voordat zij in 2006 de voetbalschoenen voorgoed uittrok.
De topscoorster van de Oostenrijkse ploeg is nog wel actief. Nina Burger maakte al 32 doelpunten voor Oostenrijk en doet ook dit EK mee bij de Oostenrijkers.
De topscoorster van Oostenrijk is ook in de reguliere competitie erg succesvol. Nina Burger werd namelijk vijfmaal op rij topscoorster in de OFB Frauenliga, waar zij speelt.