El Salvador Vrijdag, 14. Juli 2017
02:00 uur
Curaçao
2:0
1 : 0 Torinfos in de Ticker Gerson Mayén 21. / Schot met rechts  (Rodolfo Zelaya)
2 : 0 Torinfos in de Ticker Rodolfo Zelaya 24. / Schot met rechts  (Nelson Bonilla)

90'
90'
Bonilla! Hoe is het mogelijk?! Bonilla gaat alleen op Room af, maar de aanvaller mikt naast...
90'
Blessuretijd (minuten): 3
88'
Nog een paar minuten te gaan in Denver. Krijgen we nog een doelpunt te zien?
85'
Gele kaart voor Alexander Larín (El Salvador)
Nepomuceno lijkt te ontsnappen, maar Larín trekt aan de noodrem. Scheidsrechter Rodríguez geeft de verdediger van El Salvador geel voor zijn vergrijp.
85'
We kunnen nu wel met zekerheid zeggen dat Curaçao deze wedstrijd niet gaat winnen. In de nacht van zondag op maandag speelt Curaçao nog tegen Mexico, misschien kan de ploeg van Bicentini dan de eer redden.
83'
Wissel in bij El Salvador -> Efraín Burgos
83'
Wissel uit bij El Salvador -> Denis Pineda
82'
Eduardo Lara gaat ook zijn laatste wissel gebruiken. Efraín Burgos komt zo in de ploeg bij El Salvador.
82'
Curaçao begon goed aan de wedstrijd tegen El Salvador en had meerdere keren kunnen scoren, maar na de twee treffers van El Salvador heeft de ploeg van Bicentini eigenlijk geen enkel moment meer in de wedstrijd gezeten.
79'
Het zou toch leuk zijn als Curaçao nog weet te scoren. Daar hebben ze nog ruim tien minuten de tijd voor.
78'
Wissel in bij El Salvador -> Richard Menjívar
78'
Wissel uit bij El Salvador -> Narciso Orellana
77'
El Salvador gaat zo dadelijk weer wisselen. Richard Menjívar staat langs de lijn voor een invalbeurt.
76'
Opnieuw een afstandsschot van El Salvador. Pineda schiet, maar zijn poging gaat een paar meter naast het doel van Room.
74'
Bicentini is uitgewisseld. Quenten Martinus, die tegenwoordig in Japan speelt, komt voor Antonia.
73'
Wissel in bij Curaçao -> Quenten Martinus
73'
Wissel uit bij Curaçao -> Jarchinio Antonia
73'
Komt dat schot! Alexander Larín probeert het van grote afstand en dwingt Room de bal uit de kruising te tikken.
72'
De tijd begint te dringen voor Curaçao. Aangezien Mexico de tegenstander is tijdens de laatste groepswedstrijd, lijkt Curaçao snel afscheid te moeten nemen van de Gold Cup.
69'
Zelaya! Een doelpunt hangt in de lucht, maar niet voor Curaçao. Zelaya wordt in stelling gebracht door een medespeler, maar omdat zijn poging wordt aangeraakt door Darryl Lachman verdwijnt de bal over het doel van Room.
66'
Waar El Salvador in de eerste helft bijzonder effectief was, daar is dat in de tweede helft niet het geval.
65'
Weer El Salvador! Gaari wordt in de maling genomen door Pineda. Laatstgenoemde weet vervolgens Bonilla te bereiken. De aanvaller heeft tijd en ruimte, maar schiet vervolgens naast.
64'
Curaçao heeft nog een klein half uur om de wedstrijd om te buigen. Curaçao snakt naar een doelpunt.
62'
Weer een kans voor Curaçao. Van Kessel staat op de achterlijn en moet een ploeggenoot uitzoeken, maar krijgt de bal niet bij een medespeler.
62'
Daar is de wissel. Verdediger Quentin Jakoba gaat naar de kant. Middenvelder Maria komt in de ploeg.
61'
Wissel in bij Curaçao -> Michaël Maria
61'
Wissel uit bij Curaçao -> Quentin Jakoba
60'
Curaçao gaat opnieuw wisselen. Michaël Maria komt zo dadelijk in de ploeg.
58'
Die Zelaya is overigens een aardig spelertje, die zou niet misstaan in de Eredivisie.
57'
Wederom dreiging van Zelaya. De aanvaller haalt de achterlijn, maar gaat vervolgens voor eigen succes. De poging van Zelaya verdwijnt voor het doel langs.
56'
Daar is de wissel van El Salvador. Doelpuntenmaker Mayén heeft het veld verlaten.
56'
Wissel in bij El Salvador -> Andrés Flores
56'
Wissel uit bij El Salvador -> Gerson Mayén
55'
De lat! Oh, oh, oh... Curaçao... Scoren, dat wil echt niet lukken! Antonia geeft de bal voor vanaf de linkerflank. Janga zet zijn hoofd tegen de bal, maar raakt de lat. Wat een pech!
55'
El Salvador gaat zo dadelijk ook wisselen. Andrés Flores lijkt zich klaar te maken voor een invalbeurt.
54'
Curaçao probeert via het combinatiespel op te bouwen, maar het tempo ligt veel te laag. El Salvador is af en toe dreigend in de counter, maar neemt vooral genoegen met een 2-0 voorsprong.
52'
Weer El Salvador in de aanvaller. Pineda kan schieten vanuit een moeilijke hoek, maar opnieuw brengt Room redding.
52'
Opnieuw Zelaya. De aanvaller schiet vanaf een meter of twintig op doel, maar Room brengt eenvoudig redding.
50'
Weer een aardige kans voor Curaçao. Bacuna brengt Antonia in stelling. De vleugelaanvaller moet schieten vanuit een moeilijke hoek, maar mikt op de keeper.
47'
Bijna een eigen doelpunt! Invaller Van Kessel geeft de bal voor vanaf de rechterflank. Iván Mancía probeert de bal weg te werken, maar schiet de bal bijna in zijn eigen doel.
47'
We zijn weer begonnen in Denver. Curaçao heeft gewisseld. Hooi is in de kleedkamer achtergebleven. Gino van Kessel is zijn vervanger.
46'
Wissel in bij Curaçao -> Gino van Kessel
46'
Wissel uit bij Curaçao -> Elson Hooi
46'
45'
45'
Blessuretijd (minuten): 1
44'
Penalty gemist door Gevaro Nepomuceno, Curaçao
Man, man, man. Nepomuceno neemt een veel te hippe aanloop en ziet vervolgens doelman Carrillo zijn strafschop pakken.
42'
Strafschop! Scheidsrechter Héctor Rodríguez legt de bal op de stip na een handsbal van Darwin Cerén.
42'
Curaçao zal in de tweede helft uit een ander vaatje moeten tappen, want op deze manier gaat El Salvador met de overwinning aan de haal.
40'
Zelaya! Wat een grote kans voor El Salvador. Zelaya ontsnapt aan de aandacht van de verdediging van Curaçao en lijkt een voorzet vanaf de linkerflank achter Room te kunnen werken, maar Zelaya krijgt de bal niet tussen de palen.
38'
Nepomuceno mag de vrije trap nemen, maar hij schiet de bal in de muur.
37'
Curaçao krijgt een vrije trap op een mooie positie na een overtreding op Janga. Leandro Bacuna en Nepomuceno melden zich.
35'
Eindelijk weer een poging van Curaçao. Hooi probeert het met een vlammend schot vanaf een meter of twintig, maar de bal komt recht op doelman Carrillo af.
34'
Nog ruim tien minuten tot de rust. Curaçao heeft eigenlijk een doelpunt nodig om echt weer in deze wedstrijd te komen.
33'
Curaçao heeft een flinke mentale tik gekregen na de twee tegentreffers. De ploeg van Bicentini heeft het lastig.
30'
Curaçao blijft rustig voetballen, maar eigenlijk moet de ploeg van Bicentini opschakelen. In dit tempo gaat El Salvador het niet lastig krijgen.
28'
Curaçao kreeg kansen, maar vergat deze te verzilveren. Nu moet het op de blaren zitten en eigenlijk minimaal drie keer scoren.
27'
Oh, oh, oh... Dit is niet best voor Curaçao. Een nederlaag tegen El Salvador kan de ploeg van bondscoach Remko Bicentini niet gebruiken. Tijdens de laatste groepswedstrijd van de Gold Cup is Mexico namelijk de tegenstander.
24'
Doelpunt voor El Salvador, 2:0 door Rodolfo Zelaya
Auw! Dit is heel pijnlijk voor Curaçao. Een tweede kans voor El Salvador en het is opnieuw raak. Nelson Bonilla heeft een heerlijke pass in huis om Zelaya te lanceren. De aanvaller komt uit in een moeilijke hoek, maar zoekt met een lage en harde bal de verre hoek en weet daarmee Room te verschalken: 2-0.
21'
Doelpunt voor El Salvador, 1:0 door Gerson Mayén
Waar Curaçao niet weet te scoren, daar is het bij El Salvador meteen raak. Rodolfo Zelaya weet Mayén oog in oog met doelman Room te zetten en de kleine middenvelder blijft vervolgens rustig: 1-0.
20'
Janga! Weer een goede kans voor Curaçao. Antonia geeft de bal voor vanaf de linkerflank. Janga kan deze keer wel zijn voet tegen de bal zetten, maar de spits werkt de bal over het doel.
16'
Weer is Curaçao gevaarlijk! Na goed voorbereidend werk kan Juriën Gaari uiteindelijk een voorzet geven vanaf de rechterflank. Janga doet er alles aan om de bal in het doel te werken, maar komt net niet bij de bal.
16'
Denver loopt niet echt warm voor El Salvador - Curaçao, want het stadion is amper gevuld.
12'
Het niveau is nog niet al te hoog in Denver. Curaçao is vaak slordig, maar ook El Salvador kan er wat van.
10'
Oei! Daar is Curaçao weer. Op aangeven van Elson Hooi krijgt Jarchinio Antonia een goede mogelijkheid. De vleugelaanvaller probeert de bal in de verre hoek te krullen, maar zijn poging verdwijnt nipt over het doel. Dat was een goede mogelijkheid voor Curaçao om het eerste doelpunt in de geschiedenis op de Gold Cup te maken.
9'
Opnieuw een poging van El Salvador. Gerson Mayén krijgt een kans om op de rand van het strafschopgebied te schieten. Eloy Room moet in actie komen en brengt redding.
8'
Het spel golft op en neer. Curaçao heeft vooralsnog iets meer balbezit, maar El Salvador is zeker niet ongevaarlijk.
6'
Veel slordigheden in de beginfase van deze wedstrijd. Curaçao is de bal te vaak op een slordige en onnodige manier kwijt.
5'
Komt dat schot! Daar is de eerste poging van El Salvador. Denis Pineda probeert een afgeslagen bal van grote afstand tussen de palen te krijgen, maar Pineda schiet huizenhoog over.
2'
Oef! Bijna meteen een doelpunt voor Curaçao! Gevaro Nepomuceno neemt een hoekschop vanaf de rechterkant. Rangela Janga komt naar de eerste paal, maar krijgt de bal iets achter zich. De spits probeert het met een hakbal, maar doelman Derby Carrillo brengt redding.
1'
We zijn begonnen in Denver. Curaçao heeft afgetrapt.
1'
De statistieken

Curaçao kan in de nacht van donderdag op vrijdag voor het eerst een overwinning boeken op de Gold Cup. Curaçao debuteerde tegen Jamaica, maar ging in San Diego met 2-0 onderuit.

Mocht Curaçao scoren tegen El Salvador, dan gaat de maker van het doelpunt de geschiedenisboeken in. Curaçao wist namelijk nog nooit te scoren op de Gold Cup.

El Salvador zal met veel vertrouwen aantreden tegen Curaçao. De afgelopen drie jaar nam El Salvador het drie keer op tegen Curaçao. Twee keer wist El Salvador te winnen, één keer eindigde de wedstrijd in een gelijkspel.

El Salvador en Curaçao zullen voor een overwinning moeten gaan in Denver. Curaçao ging tijdens de eerste groepswedstrijd met 2-0 onderuit tegen Jamaica, terwijl El Salvador met 3-1 verloor van Mexico.