04.07.2015 09:19

PSV moet wachten op nieuwe buitenspelers

PSV hoopt spoedig de eerste grote aankoop van deze zomer te presenteren, maar de Eindhovenaren moeten geduld hebben. Het heeft twee buitenspelers op het oog, maar bij beide zitten er enkele kinken in de kabel.

PSV hoopte bijvoorbeeld op Gastón Pereiro. De jonge Uruguayaanse linksbuiten wordt gezien als de ideale opvolger van de naar Manchester United vertrokken Memphis Depay. De Eindhovenaren zouden aanvankelijk een akkoord hebben met zijn club Nacional, maar Brands ontkende dat vrijdagmorgen.

Daarnaast hoopte het op de komst van Maxime Lestienne, maar ook die overgang verloopt moeizaam. In gesprek met De Telegraaf legt technisch manager Marcel Brands de situatie uit. "De zaakwaarnemer van Pereiro (Francisco ‘Paco’ Casal, red.) is nu vijf dagen uit de lucht, omdat hij druk is met grote tv-deals. We hebben gezegd dat we ondertussen ook doorschakelen naar andere opties. Dat geldt inmiddels ook voor Lestienne. Alle papieren voor die transfer zijn opgestuurd naar Qatar, maar we kunnen niet blijven wachten. We moeten door."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner