22.07.2015 09:55

Georginio Wijnaldum heeft dinsdagavond (lokale tijd) in de Verenigde Staten gescoord voor zijn nieuwe club Newcastle United. De voormalige aanvoerder van PSV opende in het oefenduel met Portland Timbers in Providence Park de score in de zesde minuut. De Nederlands getinte ploeg van trainer Steve McClaren verloor de wedstrijd met 4-3.

Daarmee volgde de voormalige speler van PSV en Feyenoord het voorbeeld van zijn oud-ploeggenoot Memphis Depay. De kersverse aanvaller van Manchester United scoorde ook zijn eerste doelpunt voor zijn nieuwe werkgever.

Wijnaldum werd in de rust gewisseld. Daryl Janmaat mocht in de tweede helft meedoen in de Engelse ploeg. Vurnon Anita en Siem de Jong fungeerden eveneens als invaller.