17.02.2016 19:00

Kali mag zich speler van Willem II noemen

Anouar Kali doet de warming-up voorafgaand aan een training tijdens het trainingskamp van FC Utrecht in Benidorm. (10-01-2015)
Anouar Kali doet de warming-up voorafgaand aan een training tijdens het trainingskamp van FC Utrecht in Benidorm. (10-01-2015)

Trainer Jurgen Streppel kan in het restant van het seizoen een beroep doen op Anouar Kali. Willem II meldt dat de ontbindingsprocedure met Al Arabi is afgerond, waardoor Kali zich woensdagmiddag definitief heeft verbonden aan de club uit Tilburg.

De speler en club bereikten een week geleden al een principe-akkoord. De 24-jarige middenvelder zal het seizoen afmaken in Tilburg en heeft de optie om nog twee jaar bij te tekenen. "Voor ons was het van belang dat Anouar zo snel mogelijk inzetbaar is. Dat is gelukt", laat technisch manager Carlos Aalbers op de clubwebsite van Willem II weten.

"Anouar is een middenvelder die zijn kans bij Willem II wil pakken om te laten zien dat hij nog steeds de goede speler is zoals hij dat eerder in de Eredivisie heeft bewezen", besluit Aalbers. Kali speelde in het verleden bij FC Utrecht en vertoefde een seizoen in Kerkrade, waar hij op huurbasis voor Roda JC uitkwam.

Kali kan zondag in een voor hem speciale wedstrijd zijn debuut maken voor Willem II. De nummer vijftien van de Eredivisie neemt het dan op tegen de club waar de middenvelder zijn carrière startte: FC Utrecht.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner