29.04.2016 13:18

Fenerbahçe wint gestaakte wedstrijd met 0-4

De Turkse voetbalbond heeft besloten dat de gestaakte wedstrijd Trabzonspor - Fenerbahçe  0-4 is geworden. Dat was de stand toen scheidsrechter Bülent Yildirim de wedstrijd staakte aangezien één van zijn assistenten tegen de grond was gewerkt door een supporter.

In het duel scoorde Robin van Persie de vierde treffer namens Fenerbahçe. Die ploeg heeft met nog vier wedstrijden te gaan in de SüperLig, drie punten achterstand op koploper Beşiktaş. Laatstgenoemde club treft nog wel het Galatasaray van Jan Olde Riekerink, Ryan Donk en Wesley Sneijder. Die club is echter uitgeschakeld voor de landstitel, want de ploeg  heeft 26 punten minder dan Beşiktaş.

De clubleiding van Trabzonspor zette donderdag liefst zes spelers uit de selectie vanwege vermeende wanprestaties. Het gaat om Marko Marin, Erkan Zengin, Luis Pedro Cavanda, Özer Hurmaci, Sefa Yilmaz en Fatih Atik. Het zestal is voor onbepaalde tijd geschorst door het bestuur. Trabzonspor staat met nog vier speelronden te gaan op de elfde plek.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner