13.05.2016 08:39

Transfer was logisch vervolg voor Immers

Lex Immers hoefde niet overtuigd te worden van een langer verblijf bij Cardiff City. De onvermoeibare middenvelder heeft het tijdens zijn huurperiode zo naar zijn zin gehad, dat een definitieve overstap voor hem een logisch gevolg is.

"Ik had maar één gesprek met de directeur nodig om te weten dat dit was wat ik wilde", geeft de speler, die begin dit seizoen nog in het
Feyenoord-shirt speelde, aan na zijn definitieve overstap op de website van de club. "Mijn familie heeft zijn draai hier gevonden en mijn contact met de fans is iets wat ik wil koesteren. Dit is een fantastische club met een ambitie die past bij die van mij."

Ook directeur Ken Choo is blij met het permanente verblijf van Immers. Hij heeft in zijn periode als huurling een goede indruk gemaakt in Wales. "Verschillende clubs uit de Championship wilden Immers aantrekken, maar ik ben opgetogen dat hij zijn betrokkenheid en loyaliteit aan ons heeft laten zien."

De 29-jarige middenvelder is voor twee jaar vastgelegd door Cardiff City, met een optie voor nog een seizoen. In het afgelopen half jaar maakte Immers vijf doelpunten in vijftien wedstrijden in de Championship.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner