14.11.2016 14:46

Immers hoopt op succes voor Feyenoord

Lex Immers geeft een voorzet tijdens het competitieduel Fulham - Cardiff City (20-08-2016).
Lex Immers geeft een voorzet tijdens het competitieduel Fulham - Cardiff City (20-08-2016).

Lex Immers vertrok afgelopen zomer definitief bij Feyenoord, maar de aanvallende middenvelder hoopt dat de Rotterdammers dit seizoen kampioen van Nederland worden. 

Het gaat goed bij Feyenoord, maar spijt van zijn transfer heeft Immers niet. "Ik wilde graag een stap naar het buitenland maken en toen die kans zich voordeed heb ik die gegrepen", aldus Immers tegenover Omroep West. "Onder Van Bronckhorst speelde ik niet meer, dus het was een mooi moment om te vertrekken. Het verhaal dat Feyenoord het nu goed doet... Ik vind het fantastisch voor die jongens, maar ik hoop dat zij hun kop er bij houden. De laatste drie duels hebben ze niet gewonnen, dus ze moeten zorgen dat ze niet in een gat komen en sterk blijven staan als groep."

Immers is zijn basisplaats bij Cardiff City overigens kwijtgeraakt. "Dat heeft te maken met de trainerswissel", vervolgt Immers. "Uiteindelijk moet je jezelf weer in de basis knokken en laten zien dat je daar thuishoort. Ik heb het naar mijn zin, mijn gezin heeft naar hun zin, dus er is geen reden om weg te gaan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner