16.11.2016 21:13

Ajax-aanwinst trots: "Dit is mijn grote droom"

Sebastian Pasquali (r.) aan de bal tijdens een wedstrijd van Melbourne Victory tegen Melbourne City. (25-10-2016)
Sebastian Pasquali (r.) aan de bal tijdens een wedstrijd van Melbourne Victory tegen Melbourne City. (25-10-2016)

Sebastian Pasquali maakt binnenkort de overstap van Melbourne Victory naar Ajax. De zeventienjarige Australiër heeft de supporters en fans van zijn huidige werkgever bedankt en heeft veel zin in het avontuur in Nederland.

Eind oktober werd bekend dat Pasquali een contract ging tekenen bij Ajax. "Dit is een opwindende kans voor mij, mijn eerste overzeese avontuur", laat Pasquali weten aan het officiële clubkanaal van Melbourne Victory. "Dit was een grote droom van mij sinds ik een kleine jongen ben. De club heeft mij heel erg gesteund. Ik zal de jongens de rest van het seizoen zeker blijven volgen. Ik hoop dat ze het goed doen en wens Victory veel geluk."

"Ik wil alle fans bedanken voor het vertrouwen dat ze in mij hebben getoond het hele seizoen", aldus de talentvolle middenvelder. "De technische staf en mijn teamgenoten waren geweldig, ze hebben mij vanaf de eerste dag onder hun vleugels genomen." Hoewel Pasquali pas zeventien jaar is, speelde hij dit seizoen al twee keer mee in de hoofdmacht van de Australische club. De rechtspoot kwam beide keren als invaller in het veld. Ajax heeft overigens nog altijd geen mededelingen gedaan over de komst van Pasquali. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner