23.12.2016 09:40

Dijkhuizen haalt hard uit richting NAC Breda

Marinus Dijkhuizen is niet blij met de manier waarop hij moest vertrekken bij NAC Breda. De trainer werd medegedeeld dat zijn aflopende contract niet werd verlengd, daarna is maar besloten om de eindverantwoordelijke in Breda per direct te laten vertrekken.

"Ik ben erg teleurgesteld in de handelswijze van NAC. Dit heb ik niet verdiend. Het is mensonterend en respectloos. Triest om dit zo doen", stelt Dijkhuizen, die eind 2015 naar de Jupiler League-club kwam, in gesprek met BN DeStem. "Om dit zo vlak voor kerst te doen, nota bene een dag nadat ik bij de kerstborrel dinsdag de spelers heb toegesproken, vind ik zwaar respectloos. Dat hoort niet."

"Ik heb niet eens op een fatsoenlijke manier afscheid kunnen nemen van de spelers en mijn staf. Het respect ontbreekt. Mensonterend. Kan het niet anders zeggen." NAC Breda staat halverwege de competitie achtste in de Jupiler League, kans op directe promotie lijkt er niet meer te zijn, aangezien de ploeg tien punten achterstaat op koploper VVV-Venlo. De Brabanders degradeerden twee seizoenen geleden uit de Eredivisie, vorig seizoen bereikte de ploeg de play-offs, maar werd het vroegtijdig uitgeschakeld.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner