10.02.2017 15:09

Källström legt website plat na nieuwe transfer

Met een terugkeer naar Djurgårdens IF heeft de 34-jarige Kim Källström blijkbaar een heleboel harten sneller doen kloppen. Na de aankondiging van de overgang was de website van de Zweedse club uren niet goed bereikbaar.

Källström verdiende bij Djurgårdens IF zijn transfer naar Frankrijk, waar hij veel wedstrijden speelde voor Stade Rennes en Olympique Lyon. De controleur op het middenveld groeide in de Ligue 1 uit tot een vaste waarde bij het nationale elftal van Zweden, terwijl hij Olympique Lyon aan diverse landstitels hielp. Na een mislukt avontuur bij Arsenal hervond Källström zijn voetbalbenen bij Spartak Moskou en Grasshoppers Zürich, maar nu keert hij dus terug naar zijn thuisland.

"Ik heb het plezier gehad van een goede carrière in andere delen van Europa. Ik speel het spelletje misschien iets defensiever dan toen ik hier in 2003 vertrok, maar ik heb nog steeds dezelfde mentaliteit. Ik vind het geweldig om hier te zijn en ik hou er nog steeds van om te trainen. Ik kom hier niet om met pensioen te gaan en zal er alles aan doen om de positieve gevoelens te bevestigen, door alles te geven in de wedstrijden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner