04.03.2017 13:39

Streppel voelt zich verliezer na gelijkspel

Jurgen Streppel (l.) en Hans de Koning (r.) blikken op de persconferentie terug op sc Heerenveen - Go Ahead Eagles. (03-03-2017)
Jurgen Streppel (l.) en Hans de Koning (r.) blikken op de persconferentie terug op sc Heerenveen - Go Ahead Eagles. (03-03-2017)

In de slotminuten gaf sc Heerenveen de zege weg tegen Go Ahead Eagles (2-2). De Friezen laten na om het duel op slot te gooien, waardoor trainer Jurgen Streppel extra hard baalt van de late gelijkmaker.

"Als je zoveel kansen krijgt moet je hem er wel een keer inschieten, anders loop je de kans dat je door een fout een goal tegen krijgt en dat is ons gebeurd." Doelman Erwin Mulder tastte in de slotminuten mis bij een voorzet, waarna Leon de Kogel voor een leeg doel zijn ploeg kon verzekeren van een punt. Toch wil Streppel zijn doelman niet afvallen. "We deden het als ploeg niet goed, hielden geen druk op de bal en liepen achteruit", aldus de trainer op de clubsite.

Aan de andere kant was Go Ahead Eagles-trainer Hans de Koning wel content na afloop. In de strijd tegen degradatie is elk punt belangrijk. "Dit is een winstpunt voor ons. Als je uit bij Heerenveen een punt pakt, dan moet je dik tevreden zijn. Elk punt is voor ons noodzakelijk nu", aldus De Koning in De Gelderlander.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner