09.04.2017 13:32

Hake gooit defensie weer flink om in Utrecht

Ondanks een goed resultaat tegen PSV, houdt René Hake niet vast aan zijn defensie. Ten opzichte van het 2-2 gelijkspel tegen de Eindhovenaren zijn Joachim Andersen en Jos Hooiveld hun basisplaatsen kwijt tegen FC Utrecht. Peet Bijen en Stefan Thesker keren terug in de basisopstelling.

Dejan Trajkovski lijkt weer een aanvallende rol te krijgen bij de Tukkers, waardoor de aanvallende en middelste linie van FC Twente ongewijzigd blijft. Zodoende krijgt het Finse talent Fredrik Jensen zijn veertiende basisplaats in de Eredivisie en krijgt Enes Ünal uiteraard een kans om zijn doelpuntentotaal van vijftien uit te breiden.

Bij FC Utrecht keert Mark van der Maarel terug in de defensie, hij vervangt de geschorste Giovanni Troupée. Op het middenveld is Sean Klaiber zijn basisplaats kwijt, aangezien Sofyan Amrabat weer terug is van een schorsing. Voorin krijgen zoals gebruikelijk de laatste weken Gyrano Kerk en Sébastien Haller een kans vanaf de start, Zakaria Labyad wordt vlak achter de twee spitsen opgesteld.

De wedstrijd is vanaf 14.30 LIVE te volgen!

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner