20.04.2017 10:45

Chelsea en Spurs domineren Team van het Jaar

Het Team van het Jaar van de spelersvakbond PFA wordt gedomineerd door Chelsea en Tottenham Hotspur. Zowel Chelsea als Tottenham Hotspur ziet vier spelers terug in het elftal van de spelersvakbond.

Namens Chelsea, dat met nog zes wedstrijden te gaan koploper is in Engeland, zijn verdediger Gary Cahill, David Luiz, de stofzuiger op het middenveld N'Golo Kanté en de opgeleefde Eden Hazard opgenomen in het elftal. De verdediging wordt afgemaakt met een tweetal van de huidige nummer twee in de Premier League: Tottenham Hotspur. Kyle Walker (rechtsback) en Danny Rose (linksback) zijn namelijk opgenomen in het Team van het Jaar.

Dele Alli staat, net als Hazard, op het middenveld. Harry Kane, met twintig doelpunten de nummer twee op de topscorerslijst in Engeland, staat in de voorhoede. Ook Everton ziet een speler terugkeren in het elftal van de spelersvakbond, want topscorer (24 doelpunten) Romelu Lukaku vormt samen met Kane de aanval. Ook Sadio Mané (Liverpool) en David De Gea (Manchester United) zijn opgenomen in het Team van het Jaar.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner