21.05.2017 13:55

FC Volendam met Van Kippersluis en Schilder

FC Volendam treedt met twee andere spelers aan in de returnwedstrijd tegen NAC Breda. Johan Steur stuurt Kevin van Kippersluis en Henny Schilder het veld in voor de return tegen NAC Breda. NAC Breda blijft ongewijzigd.

De thuiswedstrijd van FC Volendam tegen NAC Breda eindigde in een 2-2 gelijkspel waardoor de kansen op Eredivisie-voetbal voor beide ploegen nog groot zijn. FC Volendam lijkt echter nog niet helemaal achter het strijdplan te staan en vandaar ziet de ploeg van trainer Johan Steur weer twee wisselingen. De aanvaller Kevin van Kippersluis en centrale verdediger Henny Schilder mogen zondagmiddag aantreden tegen NAC Breda. Ook opvallend is het feit dat FC Volendam nog geen vaste spits heeft kunnen vinden. Tegen NAC Breda staat Jordy Hilterman in het centrum van de aanval, terwijl Enzo Stroo, Dennis van der Heijden en Jack Tuyp dit seizoen ook hun kwaliteiten in de spits mochten laten zien.

Bij de thuisploeg van zondagmiddag is de tactiek een stuk duidelijker. Trainer Stijn Vreven was zodanig tevreden met het optreden de vorige keer om te besluiten precies dezelfde spelers aan de basis te laten beginnen in het Rat Verlegh-stadion. 

De wedstrijd begint om 14:30 en is LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner