22.05.2017 11:14

Tete: "Dit jaar is het alle kanten op gegaan"

Kenny Tete raakte dit seizoen zijn basisplaats kwijt onder Peter Bosz. De verdediger lijkt daarom open te staan voor een zomerse transfer en heeft wellicht zijn laatste wedstrijd voor Ajax al gespeeld.

"Dit jaar is het alle kanten op gegaan, maar we kunnen het beste afwachten. Meer kan ik niet doen", laat Tete weten in gesprek met FC Afkicken. Tete wordt vaak aangesproken door supporters over zijn reserverol. "Op straat, overal waar ik kom. Ik merk het ook, maar kan er niet echt iets aan doen. Het kan frustrerend voor me zijn, dus ik probeer het los te laten. Ik vind het wel fijn dat mensen zo over me praten."

Of Tete woensdag op speelminuten kan rekenen tegen Manchester United in de Europa League-finale is de vraag. Mocht hij spelen in de finale dan realiseert de verdediger dat het zijn laatste wedstrijd voor de Amsterdamse club kan zijn. "Wie weet. Daar denk ik weleens over na. Misschien heb ik m'n laatste wedstrijd voor Ajax al gespeeld. Daar denk ik ook weleens over na. Dat is echt raar, ja. Het is nog even afwachten. Je weet niet hoe het loopt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner