29.05.2017 10:54

Doelman Van Leer: "Ik weet helemaal niets"

Roda JC-doelman Benjamin van Leer schreeuwt iets naar zijn teamgenoten tijdens de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. (23-04-2017)
Roda JC-doelman Benjamin van Leer schreeuwt iets naar zijn teamgenoten tijdens de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. (23-04-2017)

Benjamin van Leer maakte het afgelopen seizoen veel indruk onder de lat bij Roda JC. Zijn goede spel zou ook de sc Heerenveen zijn opgemerkt, maar daar wilde de Nederlandse doelman niets van weten.

"Of het mijn laatste wedstrijd is voor Roda? Dat weet ik niet zo zeker. Tegen uw collega zei ik donderdag ook al dat ik van niets weet. Ik weet echt helemaal niets. Volgens mij geloofde Jan-Joost van Gangelen me niet, heb ik begrepen. Maar het is écht waar", aldus de Roda JC-goalie voor de camera's van FOX Sports.

"Ik heb ook geen zin om nu over mijn eigen carrière te praten. Ik ga nu genieten van wat hier om me heen gebeurt", doelde de uitblinker onder de Limburgse lat op de handhaving van Roda JC. "Er valt een last van mijn schouders af. Ik wist dat ik iedere wedstrijd honderd procent moest zijn, anders krijg je het gewoon moeilijk. Dat is niet arrogant bedoeld. Is het tijd voor een stap hogerop? Dat is een mooi compliment."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner