26.02.2018 08:30

Historische deceptie: Feyenoord verliest alle toppers

Feyenoord ging zondagmiddag in de Eredivisie met 1-3 onderuit tegen PSV. Het betekende een pijnlijk dieptepunt voor de Rotterdammers, want de ploeg van Giovanni van Bronckhorst verloor dit seizoen alle toppers.

Nooit eerder in de historie overkwam het De Stadionclub dat alle thuis- en uitwedstrijden in de Eredivisie tegen PSV en Ajax werden verloren. De landskampioen van vorig seizoen ging vroeg in dit seizoen op bezoek in Eindhoven, toen speelde het nog een goede wedstrijd maar stapte het met een 1-0 nederlaag van het veld. De overige drie wedstrijden tegen PSV en Ajax eindigden terecht in een driepunter voor de tegenstander.

De Eredivisie-duels van Feyenoord met PSV en Ajax in 2017/2018:

  • PSV-Feyenoord 1-0
  • Feyenoord-Ajax 1-4
  • Ajax-Feyenoord 2-0
  • Feyenoord-PSV 1-3

PSV-aanvoerder Marco van Ginkel was zondag verrast door de matig startende Feyenoorders. "Dit verwacht je niet. Uit bij Feyenoord is altijd een heel lastige wedstrijd. Aan het begin van het duel gaan ze altijd volle bak, maar daar zetten wij wat goeds tegenover door hetzelfde te doen. Daar hadden ze geen antwoord op", stelde de middenvelder van PSV, dat momenteel zeer riant aan de leiding staat, in gesprek met FOX Sports. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner