27.02.2014 14:18

Mané wil Ajax nieuwe tik uitdelen

Sadio Mané
Sadio Mané

Red Bull Salzburg was vorige week met 3-0 te sterk voor Ajax in de Amsterdam ArenA. Sadio Mané was één van de smaakmakers aan Oostenrijkse kant. De Senegalees wil het 'wonder' donderdagavond compleet maken. 

Mané zal met veel plezier terugdenken aan de heenwedstrijd in Amsterdam. De 21-jarige Senegalees was eenmaal trefzeker in het met 3-0 gewonnen duel. "Of we Ajax vertrapt hebben? Vertrappen vind ik wat overdreven. We hebben ze nooit in hun spel laten komen vanwege onze hoge verdediging', liet Mané weten aan Kicker.

"Het was een van onze beste wedstrijden van het seizoen. Zo'n overwinning is heel goed voor de moraal. En dankzij de vroege doelpunten, werd het veel makkelijker", blikte hij terug. Hij denkt echter niet dat het al beslist is. "Het is geen gemakkelijke opgave. Ajax is nog altijd een grote club in Europa. We moeten ons niet door de heenwedstrijd laten misleiden. Ze zullen alles proberen om ons te verslaan in Salzburg", vertelde Mané.

"Maar wij hebben onze troeven die we daar tegenover kunnen zetten. En waarom zouden we niet nog een tweede keer van Ajax winnen? Met een tweede zege willen we een wonder volbrengen", sprak hij strijdlustig over de return van donderdagavond.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner