17.03.2014 16:16

Klaassen heeft het naar zijn zin bij Ajax

Davy Klaassen speelde zondag samen met zijn teamgenoten een zwakke wedstrijd tegen NAC Breda. De Amsterdammers kwamen in Breda niet verder dan een 0-0 gelijkspel. 

Klaassen is met Ajax in onderhandeling over een nieuw contract. "Als ze de aanbieding nu maar niet intrekken", zegt Klaassen lachend tegen Het Parool. Op serieuze toon vervolgt hij: "Van deze wedstrijd hangt dat natuurlijk niet af. Voor de club niet, en voor mij ook niet. Dat zou wel heel raar zijn."

Klaassen kan in Amsterdam tot medio 2018 bijtekenen. Het is dan goed mogelijk dat de middenvelder in de zomer van 2017 vertrekt uit de Amsterdam ArenA. Op die manier houdt Ajax een transfersom over aan de zelf opgeleide Klaassen. "Dan ben ik 24 jaar, dat is een mooie leeftijd voor een volgende stap. Ik heb het bij Ajax heel erg naar mijn zin."

Dat Ajax op het moment slecht speelt vindt Klaassen jammer. "Je bent kampioen als je aan het einde van het seizoen meer punten hebt dan de nummer twee", constateert hij droogjes. "Maar we willen natuurlijk liever goed spelen en winnend kampioen worden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner