19.03.2014 16:02

Kishna moet lachen om reactie Janmaat

Ricardo Kishna (l.) snelt voorbij Bruno Martins Indi (r.) tijdens de klassieker. (2-3-2014)
Ricardo Kishna (l.) snelt voorbij Bruno Martins Indi (r.) tijdens de klassieker. (2-3-2014)

De wereld ligt aan de voeten van Ricardo Kishna. Het grote talent van Ajax etaleerde zijn kwaliteiten met een schitterend doelpunt tegen AZ en een belangrijke actie tegen Feyenoord. 

Niet iedereen is blij met de snelle opkomst van Kishna. Daryl Janmaat stoorde zich aan het gedrag van de Ajacied tijdens de Klassieker. "Ik vond het een rare", zei hij over Kishna. "Hij loopt er een beetje bij alsof hij Cristiano Ronaldo is. Na de rust liep hij ook zo enorm langzaam het veld op. Dan denk ik: doe gewoon normaal en loop een beetje door. Kishna zal vast een goede voetballer zijn, maar hij gedraagt zich een beetje provocerend."

"Om zo'n reactie kan ik alleen maar lachen. Ik hecht totaal geen waarde aan wat Janmaat zei", aldus Kishna die werd geconfronteerd met de uitspraken van Janmaat. "Ik was die middag totaal niet zenuwachtig. Die volle Kuip vond ik alleen maar mooi. De druk en de rivaliteit, ik kon daar wel van genieten", aldus Kishna in Voetbal International.

"Ik hoorde het van mijn ploeggenoten dat hij iets negatiefs over me had gezegd", vervolgde Kishna. "Dat moet hij weten, om zo'n reactie kan ik alleen maar lachen. Ik zie het maar als een compliment, want blijkbaar heeft mijn spel indruk gemaakt en hem beziggehouden." 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner