20.03.2014 14:19

Fulham mist drietal tegen City

Fulham zet komend weekend de strijd tegen degradatie voort. De ploeg van John Heitinga moet op bezoek bij Manchester City, maar mist een drietal spelers wegens blessures.

Dan Burn, Ashkan Dejagah en Kostos Mitroglou zijn er aanstaande zaterdag in Manchester niet bij. Burn en Dejagah kampen met spierblessures, terwijl Mitroglou het aan de stok heeft met zijn knie. Fulham staat momenteel onderaan in de Premier League. De Londenaren hebben 24 punten uit dertig wedstrijden bemachtigd. Het gat naar de veilige zeventiende plaats bedraagt vier punten.

Het huwelijk met aanwinst Mitroglou is sowieso nog geen gelukkige. De Griekse spits werd tijden afgelopen transferperiode overgenomen van Olympiakos, maar Mitroglou kwam nog amper aan spelen toe. Tot dusver speelde de aanvaller slechts twee duels. Scoren deed hij nog niet. In de Griekse competitie kwam hij wel tot scoren. Hij had slechts twaalf duels nodig om veertien keer te scoren. Sinds zijn transfer naar Fulham sukkelt de Griek echter met blessures.

 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner