26.03.2014 09:54

Achahbar mag zich bewijzen bij Feyenoord

Anass Achahbar (l.) is Karl-Heinz Lappe (r.) te slim af tijdens Arminia Bielefeld - FC Ingolstadt 04. (21-2-2014)
Anass Achahbar (l.) is Karl-Heinz Lappe (r.) te slim af tijdens Arminia Bielefeld - FC Ingolstadt 04. (21-2-2014)

Anass Achahbar mag zich komende zomer gaan bewijzen bij Feyenoord. De aanvaller speelt momenteel op huurbasis voor het Duitse Arminia Bielefeld, maar wordt op 25 juni in Rotterdam verwacht.

Eerder werd al bekend dat Elvis Manu, die het uitstekend doet bij SC Cambuur, volgend seizoen een kans krijgt in Rotterdam-Zuid. Daarnaast zullen ook Matthew Steenvoorden en Lucas Woudenberg, die dit voetbaljaar bij FC Dordrecht en Excelsior spelen, aansluiten bij de selectie van Feyenoord. "Al deze spelers hebben een doorlopend contract", zegt directeur Martin van Geel in Voetbal International.

"Ze krijgen de kans zich te bewijzen aan de nieuwe trainer. Die zal zijn eigen oordeel willen vellen", aldus van Geel. Naar verluidt heeft Arminia Bielefeld een optie tot koop op Achahbar, maar de kans is klein dat de club uit de 2. Bundesliga deze optie zal lichten. De Hagenaar speelde tot dusver tien duels voor de Duitse club, maar mocht slechts drie keer in de basis beginnen. Achahbar was één keer trefzeker voor Arminia Bielefeld.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner