07.04.2014 13:56

Ook AFC moet kampioenschap nog even uitstellen

Magid Jansen staat klaar voor een ingooi tijdens AFC - VVSB. (1-12-2013)
Magid Jansen staat klaar voor een ingooi tijdens AFC - VVSB. (1-12-2013)

AFC kon afgelopen weekend kampioen worden van de Topklasse Zondag, maar kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen WKE. Volgens Magid Jansen is er echter nog niets aan de hand.

"Ik weet niet of er te veel druk stond, maar we kwamen niet in de wedstrijd had ik het gevoel. Natuurlijk is WKE ook een stugge ploeg. Ze lieten ons niet opbouwen en maakte het veld klein. Ik denk dat het van beide kanten niet echt een leuke wedstrijd was om naar te kijken. Veel momenten dat het spel stil lag, overtredingen, blessures en lange ballen. Gewoon een slechte wedstrijd", aldus Jansen in gesprek met RTV Noord Holland.

Als AFC volgende week wint tegen EVV, dan is de Amsterdamse club niet per se kampioen. Het is afhankelijk van wat de concurrentie doet. Met nog maar vier wedstrijden te gaan en negen punten voorsprong lijkt AFC de titel niet meer uit handen te geven. "Ja, we moeten volgende week winnen en dan zijn we afhankelijk van de andere resultaten. We hebben nog negen punten voorsprong en er zijn nog vier wedstrijden te spelen, dus er is niks aan de hand. Geduld bewaren en worden we niet aankomend weekend kampioen, dan is het die week erop."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner