10.04.2014 12:24

'Beugelsdijk neemt kijkje bij Blackpool'

Tom Beugelsdijk staat nadrukkelijk in de belangstelling van het Engelse Blackpool. De mandekker is komende zomer transfervrij en heeft daarmee de interesse gewekt van de club uit de Championship.

Voetbal International weet donderdag te melden dat de 23-jarige centrumverdediger van ADO Den Haag al heeft rondgesnuffeld bij Blackpool. Beugelsdijk was dinsdagavond te gast op Bloomfield Road tijdens het competitieduel met Derby County. De huidige nummer twintig van de Championship verloor dat duel overigens met 3-1. Blackpool staat momenteel slechts twee punten boven de degradatiestreep.

Beugelsdijk is weliswaar al enige tijd in gesprek met ADO Den Haag over het verlengen van zijn aflopende verbintenis, maar is tot dusver nog niet tot een overeenstemming gekomen. Tijdens de afgelopen transferperiode was er ook al belangstelling voor de robuuste centrale verdediger vanuit Oekraïne, maar Beugelsdijk wilde toen het seizoen afmaken in Den Haag.

De fysiek sterke verdediger is een publiekslieveling in Den Haag en genoot zijn jeugdopleiding bij ADO. De afgelopen twee seizoenen is Beugelsdijk basisspeler in de Hofstad. Daarvoor speelde hij een seizoen op huurbasis voor FC Dordrecht. De mandekker speelde tot dusver 54 competitieduels in het shirt van ADO, daarin wist hij vijf keer te scoren.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner