16.05.2014 18:29

Özil: "Zijn in staat om titels te winnen"

Mesut Özil kwam naar Arsenal en opende de competitie erg goed. Een blessure en mindere vorm gooiden roet in het eten, maar de ploeg uit Londen staat wel in de finale van de FA Cup. De Duitser weet dat Arsenal al lang wacht op een prijs.

"We staan nu in de finale en willen heel graag eremetaal winnen. Ik ben er ook van overtuigd dat we dat zullen doen. Met deze ploeg zijn we in staat titels te winnen. Dat is iets heel belangrijks voor de supporters, die wachten er nu al zó lang op."

"Maar hoe dan ook ben ik trots op dit elftal. We hebben ons geplaatst voor de Champions League en we staan in de FA Cup-finale. Winnen we die, dan is het een superseizoen", is de Duitse middenvelder van mening. Op het gebied van de Champions League moet Özil oppassen, want Arsenal komt eerst nog uit in de voorrondes van het kampioenenbal. 

Heel makkelijk verwacht de Duitser het niet te krijgen in de finale van de FA Cup. "Want Hull vecht tot de laatste snik. Nergens ter wereld zijn zoveel clubs die niet weten wat opgeven is, als in Engeland. Wij willen een zege, net als onze fans." De finale tussen Arsenal en Hull City staat aankomende zaterdag op het programma. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner