14.07.2014 12:20

Update: Boulahrouz definitief naar Feyenoord

Khalid Boulahrouz strikt zijn veter tijdens FC Vestsjælland - Brøndby IF. (4-11-2014)
Khalid Boulahrouz strikt zijn veter tijdens FC Vestsjælland - Brøndby IF. (4-11-2014)

Feyenoord versterkt zich met Khalid Boulahrouz. De 32-jarige mandekker komt transfervrij over van het Deense Brøndby IF. Dat meldt RTV Rijnmond maandag.

Het contract van Boulahrouz is inmiddels afgelopen, waardoor Boulahrouz de overstap naar Rotterdam-Zuid transfervrij kan maken. Als de verdediger zonder problemen door de medische keuring geraakt wordt hij komende week nog gepresenteerd. Feyenoord zit verlegen om een nieuwe verdediger aangezien Stefan de Vrij en Bruno Martins Indi na een sterk WK hoogstwaarschijnlijk zullen vertrekken.

Boulahrouz begon zijn carrière als aanvaller bij RKC Waalwijk. Uiteindelijk kwam de oud-international als verdediger te spelen en verdiende hij een transfer naar Hamburger SV. Vervolgens speelde hij voor Chelsea, Sevilla, VfB Stuttgart, Sporting Lissabon en Brøndby. 

Update: 14-07-2014: 12:20:00

Feyenoord heeft Boulahrouz definitief aangetrokken. De Rotterdammers melden de komst van de verdediger via de officiële kanalen. Technisch directeur Martin van Geel is blij met de komst van Boulahrouz.

"Met Khalid halen we een zeer ervaren en uitstekende verdediger in huis. Zijn carrière heeft hem langs diverse gerenommeerde clubs in de grote competities van Europa gevoerd, terwijl hij ook twee WK’s en een EK achter zijn naam heeft staan. Hij is topfit en bovendien op meerdere posities in de defensie inzetbaar. Met zijn ervaring en kwaliteiten kan hij ook van grote waarde zijn voor de ontwikkeling van de jongere spelers in onze selectie. Wij zien in Khalid een zeer welkome versterking voor dit team en we zijn ervan overtuigd dat Feyenoord veel plezier aan hem gaat beleven", aldus Van Geel op de clubwebsite.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner