18.07.2014 09:12

Van de Looi: "Aanvallers waren niet goed genoeg"

Erwin van de Looi hoopte op dat ene doelpunt tegen Aberdeen. De trainer van FC Groningen zag het duel in de voorronde Europa League in de brilstand eindigen.

"Het stemt me tevreden dat we geen goals incasseerden, maar ik ben wel teleurgesteld dat we niet hebben gescoord. Onze aanvallers waren niet goed genoeg vandaag", sprak de coach met gemengde gevoelens over de heenwedstrijd. "Op dat vlak zullen we progressie moeten boeken. We wisten dat het een duel zou worden waarin beide teams weinig voor elkaar onder zouden doen", aldus de coach tijdens de persconferentie.

Van de Looi heeft vertrouwen voor de thuiswedstrijd volgende week. "Wij hebben straks het thuisvoordeel, maar het zal er wel om gaan spannen. Al accepteer ik wel dat wij nu favoriet zijn."

Ook Lindgren had graag de overwinning gepakt in Schotland, maar ziet genoeg perspectief om door te gaan naar de volgende ronde volgende week. "We hebben wel de nul gehouden, maar we wilden ook heel graag een doelpunt maken in het uitduel. Dat zat er helaas niet in. Aberdeen heeft geen onaardige ploeg, maar is geen ploeg waar wij niet van kunnen winnen", aldus Lindgren tegen RTV Noord.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner