08.08.2014 22:35

PSG begint seizoen met puntverlies

Paris Saint-Germain heeft vrijdag de openingswedstrijd in Ligue 1 niet weten te winnen. Na een 2-1 achterstand bij rust speelde de regerend kampioen uiteindelijk met 2-2 gelijk bij Stade Reims.

Zlatan Ibrahimovic zette PSG al na zeven minuten op voorsprong. Na 20 minuten kon hij het duel al bijna beslissen, maar de Zweed miste de zelf verdiende strafschop. Tegen de verhouding in maakte de thuisploeg een paar minuten daarna gelijk via Prince Oniangue.

Nog voor rust kwam de thuisploeg, die vorig jaar als 11e eindigde, zelfs op voorsprong. Gregory van der Wiel, die een basisplaats had, kwam te laat om Antoine Devaux af te stoppen: 2-1. Wederom Zlatan bracht PSG na ruim een uur spelen langszij, maar verder kwam de ploeg niet.