10.08.2014 20:14

Leerdam: "Het gaat wel goedkomen met ons"

Kelvin Leerdam mist tijdens het duel met Ajax een grote kans op het openingsdoelpunt. (10-8-2014).
Kelvin Leerdam mist tijdens het duel met Ajax een grote kans op het openingsdoelpunt. (10-8-2014).

Kelvin Leerdam laat zich niet uit het veld slaan na de 4-1 nederlaag van Vitesse tegen Ajax. De middenvelder van de Arnhemmers stond na afloop met het gevoel dat minimaal een punt mogelijk was geweest. Vitesse hielp echter de nodige kansen om zeep.

"Ajax speelt thuis en toch krijgen wij de betere kansen. We moeten ze alleen afmaken", reageert Leerdam na afloop tegenover NUsport. "Aan het einde van vorig seizoen werd vaak gezegd dat we te weinig kansen creëerden. Nu doen we dat wel, alleen de finishing touch ontbreekt nog. Dit is een topwedstrijd en die worden weleens verloren."

"We zijn in deze fase al verder dan vorig seizoen. Toen waren we niet zo goed als we nu bij vlagen waren", gaat de speler in kwestie verder. "Dit jaar hebben we dezelfde trainer en de meeste spelers kennen de tactiek. De basis is goed en daar moeten we op voortborduren. Het gaat wel goedkomen met ons."

"We weten nooit wat de gekte van de laatste week in de transferperiode gaat brengen. Bij alle clubs kunnen nog spelers weggaan. Het is aan ons om te laten zien hoe goed we in deze samenstelling zijn. We zetten ons beste beentje voor en dan kunnen we heel ver komen."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner